Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Den sista tåren faller aldrig
Den sparas när insikten smyger fram
Att det kommer finnas värre saker att gråta över










Fri vers av Mangetsu
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-14 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mangetsu
Mangetsu