Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten handlar inte om ett musikinstrument, så det är ingen idé att vi skickar in en pianostämmare....nej det är det inte


En ton är borta

 

En ton saknas min klaviatur

därför kan jag inte

spela som förut

 

Kanske det inte är en ton

utan en sträng

som är borta

 

Något stämmer inte

längre och jag

söker orsaken

 

Borde nog

byta

instrument




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-15 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP