Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Morgondimmor dansar älvor

 

en ödmjuk tjänare

med

ömsinta fötter

på grönmjuk mossa

 

doften i svampskogen

som ingenting annat

ljunglila lyse mot gråberg

och vildaplars röda klot

 

havsbrisens saltmättnad

molnformationers ständiga rörelse

solnedgångsguld regnar karat

regndroppsdiamanter klarnar

 

morgondimmor dansar älvor

på tå

försiktigt försiktigt

på tå




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-15 00:47



Bookmark and Share


  * Ammi *
mycket vacker vännen!
2008-09-18

  Bibbi VIP
Störtskön läsning!
Bokmärke.
2008-09-15

  jardan
Vilken underbar text "solnedgångsguld regnar karat" önskar att morgondimmornas tådans spred stämning för restenav dagen.
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP