Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

zoodo





Oum ziima

lada

åing åing

zoodoo

wraxim

qudor

lhööö

ö

håxor b12

modell c17 dy

sprittande längtans

glitterenheter

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2008-09-15 01:11



Bookmark and Share


  Cris
Strålande..kalas..
Denna text passar skitbra här ju...

Gillar C17 jättemycket ..det måste vara en förkortning för Crisfullisjutton..
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP