Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FEMME FATALE

beslutsamt kvinnoväsen
tiger sällan still
åtrår kärlekens varma läte av lust
och lapar era våta salta innersta med stilren elegansa

sköra milimitrar av hud skalas sakta

för allt jag krävde var en stund av tystnad
en inre bäck av porlande lugn (!)

bedrar er kanske med mina tankar
men liksom ni
är jag enbart en hormonell karusell
en ros som behöver fuktas
då och då

och skammen
den försvann långt innan
de vita sjukhuskorridorernas stickande klorindoft

en steril dimma fylld av ånger



....och forfarande gnager den på dina föråldrade små lemmar




hygieniskt (?) knappast (!)
endast inre förruttnelse


---------------------------------


långsam själslig stympning




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 646 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-09-15 02:03



Bookmark and Share


  Mads Olssen
får mig att känna mig trygg
2009-02-04

  jokerdam
rätt fint detdär
2008-09-25

  Ewa Åkerlind
Mycket bra
2008-09-21

    ej medlem längre
Ovanliga, oväntade ord,
bra skrivet, gillar!
Texten passar också ypperligt
med bilden ovanför tycker jag,
jag fastnade särskilt för de
två första inledningsraderna!
2008-09-17

  LassO
tänker på Ivar LO Johanssons bok, "Kungsgatan" när jag läser den här.
2008-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Och...givetvis...Velvet Underground!
2008-09-15

  Larz Gustafsson VIP
"Hormonell karusell"!!
Storslaget!

(Tänker på Leila K:s album "Carousel" med hennes fina version av "Ca Plane Pour Moi"...)
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson