Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
he escaped in the shock of the snap his wonderful vanishing act was a spectacle but not what anyone expected...


Sideshow - Lyktgubben


han bugar
vänder på hatten

en blottad nacke

artighetsfraser
rinner längs skenben

hon applåderar
tackar för sig


överlämnar

en rymd
att återigen fylla

ett anlete

att än en gång
vänja sig vid


asymmetrisk

av att ständigt
underhålla cirklar


vald att bryta mönster
på exakt samma sätt

ett irrbloss
i konsekvens


en bakgata

ett spektakel
i groende


välkommen åter




Fri vers av Pah
Läst 426 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-09-15 12:44



Bookmark and Share


  Carlita
här finns många spännande fraser, uttryckssätt, jag fastnar särskilt för

asymmetrisk

av att ständigt
underhålla cirklar


vald att bryta mönster
på exakt samma sätt

men kanske även hur artighetsfraserna rinner längs med skenben, sånt känns, det här känns!
2008-09-20

  mayhem and order
Se på fan nu rockas det
....oh man, me like!
Om vi slätar till det då,
stryker över och ser till att det är
så korrekt och ytfint det bara kan bli
då går vi aldrig de där raka gatorna,
de där enkla vägarna
utan fastnar alltid i labyrintens vrår
och felvägar.
Visst älskar jag när du skriver berättande
i många ord, rader och så där under hud nära
men det här är rackarns
och jag får spåna redigt...
hell yeah du är fin,
det här är bra!
2008-09-15

    ej medlem längre
Anar en frustration mellan raderna. Återvändsgränder! Inget verkar komma till skott. Kanske ett fasligt liv - för ingenting. liksom ord utan innehåll och verklig mening, (tänker nu och försöker tolka innehållet). Skulle vilja placera en liten bomb här :), något som löser upp limmandet och artighetsfraserna så att något riktigt kommer fram. Fastnar vid ordet "anlete" skulle föredra ansikte, men en petsak! Riktigt bra skrivet, gillar den direkta lite avhuggna stilen, där kan läsaren själv fylla i och det gör jag :)... Bra rubrik tilltalande
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Pah
Pah