Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flaskpost


stödjer mig själv
som en berusad vän
mot köket och mot
alla sista dagar

kopplar ett varmt grepp
och kramar ut gammal luft
ur lungorna igen

vattenkranen skakar
min hand igen

en inköpslista
flera generationer gammal
flyter upp ur diskvattnet

den drunknandes dödsflämt
blir en andningsbubbla
som tar sig upp ur vågorna
och bildar en ytspänning
av livets alla skeva reflektioner

seglar sedan iväg
som en flygfisk mot djupare hav
att inte bottna i




Fri vers av Sebastian Lind
Läst 563 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-15 14:42



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Jag läste den här för några dagar sedan, nu hittade jag tillbaka. Såg att jag glömde kommentera. Tycker att du har något drömlikt i din text, något som liksom ligger där och flyter lite på andetag, eller något. Och så det där vardagliga, som får mig att vilja kräkas. Men ändå behåller du det där lugnet som jag tycker är grymt. Jag vet att jag skriver kommenterar som du kanske kommer tycka är hebreiska, men vafan. Det är morgon.

Tycker om mycket, i vilket fall.


Elin
2008-09-22

    inmeddiginålsögatkamel
I like it!
Det finns så mycket...
Fint, det finns så mycket fint.
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Lind
Sebastian Lind