Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan lejongapar, lever, lapar


Om du var här skulle det bli annat än textat

Vi knullar runt med bokstäverna
Versaler, vokaler och konsonanter
De blir påsatta, sammansatta och infogade
Knullar runt med orden ändrar prepositioner, positioner
över, under eller bakom

Orala ordlekar, orgastiska fantasier
handens smek och lek med tangenter
vi skickar kittlande meningar till varandra
som slickar sinnet och göder minnet
Kroppen dreglar avundsjukt






Fri vers av prima donna VIP
Läst 762 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-06-06 10:55



Bookmark and Share


  Suddad
Åh vad jag gillar denna! Man känner sig liksom lite fräck och busig medan man läser den. Och den känslan passar mig alldeles utmärkt idag, så tack!
2014-12-21

  Ronny Berk
ordleker om människors lekar, ja ...
2014-11-12

    ej medlem längre
En riktig ord- och bokstavsorgie :)
2014-07-06

  TrollTörnTrappan VIP
Redan så läckert hela vägen så man väntade inte på nån slutkläm, som ändå kom! (känns det som)

Men du kunde gott satt "under"
under
"över"
eller "bakom" bakom :-P
2009-06-24

  LassO
läckert
2009-06-18

  akavalie
Å herre gud, så snuskigt osnuskigt fint det var att läsa dina ord. GO GIRL!
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

prima donna VIP