Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ




Det är bara

min kropp

som ska vandra



Min själ

ska stanna hos Dig

för alltid




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 600 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-15 16:07



Bookmark and Share


  papessa
vackert men sorgesamt att ge bort sin själ till någon som kanske inte vill ha den... så tolkar jag din dikt...är det inte bättre att spara på din vackra själ och ge den till någon som vill ge sin själ i byte...
2008-09-16

  aftermath
ödesmättat coh för mig dubbeltydligt om fortsättningen "efter"
ställningstagandet innan..
2008-09-16

  devilsangel
man känner smärtan..avsked där själen stannar kvar..så vemodsvackert
2008-09-15

  prinscess VIP
vackert
2008-09-15

  Mästaren och Margarinet
det svåraste är att hålla sig enkel utan att missa känsla, du klarar det, du klarar det
2008-09-15

  Kristina Wallbing
Mycket vackert och kärleksfullt! Applåd!
2008-09-15

  Fånga dagen
sorgligt kram
2008-09-15

    vide
finstämt och läsvärt
2008-09-15

  friheten
Underbar skriven, gilals mkt.
2008-09-15

  Lejonhjärtas poesi
Underbar kärlekspoesi, vårda själen...
2008-09-15

    Willma
Vacker!!!
Jag älskar.
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic