Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt...

Idag så sa någon att vi skulle ha nattvandring i två nätter.

Men är det inte konstigt?? En natt är ju inte så lång!




Övriga genrer av Ra´Zac
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-15 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ra´Zac