Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.... ja säkert andra religioner också


SNART måste det väl ändå vara DAGS för KRISTENDOMEN att UPPDATERA sej!?






Det är fortfarande HERREN som gäller.

Det är fortfarande Mose som delade havet itu.

Det är fortfarande Jesus som förvandlade några bröd och fiskar till mat för flera hundra (eller tusen?)

Det är fortfarande Maria jungfrufödelse.



Nä! KOM IGEN Kristendom....   VÄX UPP!!





Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-15 18:58



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Skrev bara för det ett citat om det nya som kommer....läs gärna om du vill!

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=731724

2008-09-17

    Bellissima
Många av de troende kanske har ett behov av alla dessa mirakel för att tro på Guds Härlighet. Men visst är det intressant att det år 2008 finns de som tror att tro att det på riktigt gled omkring en talande orm i ett äppelträd i Edens lustgård, som lurade den stackars Eva att äta ett äpple, bara som ett exempel av hur många som helst. Alla får tro vad de vill, men tycker det ändå är intressant. Gamla testamentet är ju fullproppad med fantastiska historier. Min kära far, han tror bokstavligen på dem alla. Även den med mannen (har glömt namnet) som blev slukad av en val och levde i valens mage i 40 dagar (har jag för mig) innan han blev utspottad. Är själv svårövertygad. Men om man uppdaterar religionen, hur skulle det då sett ut..?
2008-09-15

  Lena Krantz VIP
Ja det är en mycket bra tanke faktiskt, men det kommer nog att ske fast då utanför kyrkan
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP