Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge inte upp!!

Ge inte upp, det är bara en riktigt dålig förlorare som ger upp!!!
Man ska inte ge upp, man ska kämpa för att uppnå det man vill.
Lyssna på andras åsikter, men ta de inte till hjärtat. Du behöver inte ändra dina tankar bara för någon annan tänker olika.
Det dör ca. 1500 personer om året i Sverige för de kunde eller orkade inte för att kämpa för det de ville.
Så var dig själv alla andra är redan upptagna.

Man ska kämpa för sina rättigheter men man får inte glömma bort sina skyldigheter!!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ra´Zac
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-15 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ra´Zac