Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Sötma

 

ljuvlig sötma rann

som honung ner i strupen

när jag var behövd

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-15 19:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vilken skön beskrivning på en verklighet.
Bokmärke.
2008-09-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
När man duger fullt ut
då tar ens krut absolut
aldrig slut!
2008-09-16

  Mr Lindemann VIP
Ja, det var mycket fin
Lite överraskande knorr kanske behövdes
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP