Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagens värld.


Frihetsgudinnan i trasor

Frihetsgudinnan står
i bitar söndertrampad
av krigens våld


Jag sliter av
mitt hår skriker
mina stämband
blodiga
skapar hemska
ärr på min arm
som senare i
livet kommer
bringa mig
mycket smärta
med många minnen.

NU


Frihetsgudinnan i trasor
vält,förstörd likaså utanpå
som innanpå.

NU

Sluta förstöra varandra
med hemska ord

ANNARS:

sliter jag av
mitt hår skriker
mina stämband
blodiga & ärren
på min handled
kommer bringa dig
smärta såsom
voldermort bringar
Harry Potter smärta
i ärret.

SÅ NU:
Sluta
KRIGA




Fri vers av RedCherry
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-15 20:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Frihetsgudinnan representerar en bluff. Precis som Harry Rotter.
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry