Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jesus & amanda!


Modern Dottern & Den Heliga Anda






Moder Gud som i mänskorna bor

Hon älskar sin Dotter som ännu ej är stor

Hon sände Henne till jorden rustad med Den Heliga Anda

8 skrattande glimmeränglar med Henne landa



Fader Gud hade fått prova att skapa

Nu låg han mätt besviken & mest rapa

Nu var det dags för Kvinnorna att handla!

Dom satt & bad i sin TrädgårdsMandala



Den Heliga Anda

Bodde i lilla Amanda

I varje dogmatiskt patriarkaliskt tempel

Visade Hon upp Kärlekens Levande Exempel



Mose gav Henne en sträng lektion

Men Amanda snäste glödande i sin Perfektion!

De 12 lärjungarna försökte omvända Henne

Men Hon bara deklarerade sina Bud Tvenne:



Kärlek & Sanning sjöng Hon i Den Heliga Anda

En ny gryning var på väg att i världen randa

Hon famnade Jesus som ju var Hennes Bror

Men du skulle ju ha stannat hos vår Mor!



Jag längtar hem till min Mamma!

Jag flyger hem nu med detsamma

Alla stod i kö för att få se Henne Dö

I dem alla hade hon sått ett Himmelskt Frö



Mänskorna fylldes med Den Heliga Anda

Man dansade, jublade & åkallade Amanda

Gör oss inte till en Religion viskade Gud Moder

Var endast Kärlekens & Sanningens Syster & Broder! 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-15 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP