Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopp

jag tröstade dig med att säga att man aldrig ska sluta hoppas

du log och sa "då ska jag alltid hoppas...på att det blir du och jag..."




Fri vers av vinternatten
Läst 363 gånger
Publicerad 2008-09-15 21:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mysig!
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten