Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"jag är glad för att vi inte behöver försöka döda stjärnorna"

du är fast i mig
lika fast i mig som ett barn i sin favoritleksak.
i dina tankar är jag din
men i mina tankar är vi inte mer än vänner.

du är fast i oss

jag är fast i mitt förflutna

vi är fast i vårt eget

du skulle kunna göra vad som helst för att få mig till din...
...din alldeles egna lilla smurf
att ta hand om och hålla starkt i handen

vi kysstes och hela världen kastade blickar på oss från alla håll
vi kysstes och hela jorden skakade, min hjärna skakade

jordbävning i min skalle!!

första kyssen på nästan fyra månader, en kyss mot en annan mun!
hur kunde jag?

jag fick dig att älska mig, så sa du!
jag gick därifrån smickrad och förvirrad

jag är glad för att vi inte behöver döda stjärnorna...





Fri vers av vinternatten
Läst 329 gånger
Publicerad 2008-09-15 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten