Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2008-09-15)


Kom med mig

Min hand vill hårdgreppa din
och leda in oss i äkthet
med världen utanför
och pansar runtomkring.

Jag vill ha min tunga där
du är som skörast
och där livet flödar
vill jag komma nära.

Mina ögon vill finna höjd med dina
och kasta sig ut i oändlig jaktmark
vila på pelaren av din heta stämma
då du kämpar medvals under mig.

Och mina ömma kullar
finner dalen mellan dina
och bäddar in sig
i fuktig daggsvettig älskog.



Jag vill känna dig komma.
Med mig.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-15 21:17



Bookmark and Share


  noname_realmind
Här var det hett... hämtar stora STORA solfjädern... ;-))

Snyggt knåpat. Precis på gränsen... för vad som är konstnärligt vackert, utan gå för långt...

**applåd**
*bokmärker*
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn