Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

you vs me

du är lång
jag är kort

du är blond
jag är brunett

du är från förorten
jag är från stan

du är nitton
jag är arton

du är kille
jag är tjej

du jobbar
jag pluggar

du är rik
jag är fattig

du är naturare
jag är estet

du är varm
jag fryser

du har comviq
jag har telenor

du gillar äventyr
jag gillar musik

du älskar mig
jag tvekar.




Fri vers av vinternatten
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-15 21:21



Bookmark and Share


    Jojjan
Jag tycker om den här. A lot :)
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten