Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla zombies

Tågstationen-
full av folk

skrattande-
flängandes-

döda.

ovetandes.


Dag efter
dag

en kopia
av den förra

Slavar till västerns ideal

Offer för masskommunikation

Okrönta horor till inget


Jag uppmanar er att bryta er loss

följ mig

Tillsammans korsar vi oceaner
oceaner tillsammans

in i det okända-
det ökända

Fast jag vet att ni inte följer med.




Fri vers av MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus
Läst 237 gånger
Publicerad 2008-09-15 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus
MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus