Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okey, lite reklam för ett nytänkande kring tro och Gud, vilket innebär att det inte alls är mitt eget påhitt såklart!


What if God is all of us?

EN skapelse gör EN Gud

Om vi ALLA är Gud (inklusive de på
Plejaderna) är alltså Gud
precis lika mycket till för alla oavsett
om man tror eller inte, om man döper sig
eller inte, oavsett om man läser bibeln
eller inte, oavsett om man ber mot Mecka
eller inte, oavsett om man tror på Jesus eller inte

helt oavsett

t o m oavsett om man tror på Gud eller inte


Våga ta in det nya, det skall befria
oss, för det innebär att ingen är förmer
än någon annan och ingen är heller mer
"frälst" än någon annan!

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz
Läst 441 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-17 13:14



Bookmark and Share


  korpfjäder
Precis. Just så.
2008-09-20

  RogerIvan
Mm, tror att gud är livet.
Finns i alla och allt runtomkring oss.
Vi har alla det i oss, oavsett.
Ingen speciell bibel har ensamrätt på detta...
2008-09-17

  noname_realmind
Just det...

Bokmärker självklart! :))
2008-09-17

  noname_realmind
Maybe one of God's many names - "All That Is"...

Ett underbart budskap, och ett som alla kan förstå.

**applåder**
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz