Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder Polonia

Stormen under tunga fötter

sveper sanden

grusar gräset

suddar fotspår från forna fotsteg


felsteg


som ska sprängas sent

i skymnings doft av maktens lusta


stulen patriark


min moders mark


de glömt att minnas

men mindes vad som glömts


att finnas




Fri vers av Emilia Mattsson
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-15 23:12



Bookmark and Share


    99knivesinside
Mycket vacker ordlek.

"min moders mark


de glömt att minnas

men mindes vad som glömts


att finnas"

Är fantastiskt välformulerat, mer sånt!
2008-09-16

  Larz Gustafsson VIP
Polska...
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson