Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt och läste bloninbellas blogg för första gången. Fick mig en tankeställare


Hej glamour

En drömvärld med glamour och pengar
Olika klubbar, olika sängar

Kändisskap och tv-debatt
Äntligen funnit lyckans skatt

Att vara både korkad och smart
och hålla image ända från start

en livsstil både hård och mjuk
Jag är verkligen inte avundsjuk




Fri vers av kaktus
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-20 17:06



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Inte jag heller... även om jag bara hört ryktas om den. Träffsäkert skrivet!
2008-09-20

  Marreb
Skön text. :-)
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

kaktus
kaktus