Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framkallas

 

du har en leverfläck
sa flickan till sin syster och
hon böjde huvudet uppåt för att
komma i den snäva röntgenrocken.
den äldre kvinnan lät blickarna
utforska de vita väggarna
fingrarna på instrumentbrädan
i ett febrilt försök att finna
flickan
i sig själv




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-16 00:22



Bookmark and Share


  BitterSweet
Stillheten i denna dikt är mättad med anspänning... ett sökande såväl sinnligt, rumsligt som själsligt...

Gillas!
2008-09-20

  Bodil Sandberg
Du har ett spännande språk Daniel...och jag glider jag in i salen med de vita väggarna och känner av...snyggt!!
2008-09-16

  Gassakgåjkes
mhmmm
verkligt realistiskt sitter känslan
som en smäck
liksom rocken
när den är äntligt är på
tillsluten
2008-09-16

  aftermath
förunderligt hur du får till stämningar och situationer så magiskt vardagsnära
blytung röntgenrock på den flickan..
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP