Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord.

Ord.

Det finns de;
för vilka ord är vägen till ett mål

eller de;
för vilka ordet är målet i slutet av en väg

du var inte som jag-

jag var inte som du-

mitt mål var bara ett stopp på din väg



det fanns en plats utanför allt-

där vi viskade mjuka lögner av sammet

men hela tiden var du mitt mål
och jag ett stopp på din väg


Somliga säger
jaga inte spöken ur svunnen tid
lev här.
lev nu.

men jag säger;

hur ska jag då få mina ord tillbaka?

brända brev och brutna ringar
vittnar till min fördel

Ormtunga!
Ormtunga!

dina ord
som du så vackert tog tillbaka från mig

ska jag stjäla. Bränna. Riva och förstöra.

Varför inte?

Det är ju bara ord?






Jag älskar/hatar dig tills jag dör.




Fri vers av MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-16 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus
MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus