Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mest Om Mig



Baby, jag är inte en sån

som läser mellan raderna

så glöm inte bort den större bilden

helst inte bara i svart och vit,

jag föredrar färg

och mång olika nyanser.




Fri vers av Don Jorgé
Läst 562 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-09-16 11:14



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Ja färg!
Det där wow....
Alla sidor :)

2015-02-26

  agneta pichler
att läsa mellan raderna

har sina nackdelar

många gissningar..

2013-10-16

  lizanystrom
detta gillar jag..
2008-11-01

  romani_rose
den här är grymt skriven så e d bara . slut
2008-09-20

    Miss Bea
Precis som mig :) Bra!

Miss Bea
2008-09-18

  Malin Magnusson
Bra, rakt på sak tack!
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Don Jorgé
Don Jorgé