Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om den vill ha oss...


Jag tror vi flyr rakt in i solen

Det är så många som fryser
Lika många som inte behöver
Värm mina kalla döda lemmar
Gör det för dom som fryser

Och om du frågar varför
ska jag bara svara
”Det är försent
för att vilja ha mer
än din hud mot min”

Det är nu dimman omsluter oss
Det är nu vi smälter samman
Vi kan inte leva här
men gör det ändå

Jag vet vad du tror
men vad får dig att tro
att en ängel skulle sätta sin fot
på denna jord?

Kärleken skördar fler offer
än någon annan sjukdom
Endera så vill alla ha dig
eller så vill de inte
erkänna det

Om Gud har skapat regler
för hur vi ska leva
så förtjänar han inte vår tro
Jag är tröttare än någonsin
Du är vackrare än någonsin

Du ruskar ned stjärnor
från min himmel
Jag är ledsen
men jag är inte tillräckligt stark
för att få solen på fall

I mitt bröst bultar samma hjärta
som för tio år sedan
Det har växt sig stort och svagt
Min kärlek drar för mycket ström
Dina hjärtslag punkterar mig

Tunga mot tunga
dansar vi rakt in i solen




Fri vers av Tim Sterner
Läst 1003 gånger
Publicerad 2005-07-28 19:06



Bookmark and Share


  edvin medvind
Fan vad bra du skriver. ärligt talat:

"Om Gud har skapat regler
för hur vi ska leva
så förtjänar han inte vår tro
Jag är tröttare än någonsin
Du är vackrare än någonsin"

"I mitt bröst bultar samma hjärta
som för tio år sedan
Det har växt sig stort och svagt
Min kärlek drar för mycket ström
Dina hjärtslag punkterar mig"

så rakt och enkelt och vackert.
2006-10-13

  The Stargazer
Väldigt vackert, målande och välformulerat.
Gillade särskilt de här raderna ..

     Om Gud har skapat regler
     för hur vi ska leva
     så förtjänar han inte vår tro


.. för att jag tycker precis likadant. Bra skrivet !
 
2005-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Tim Sterner
Tim Sterner