Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ut nu


Du lilla människa
Som bor i min mage
Så vi får lära känna dig
Och pussa på dina oanvända fossingar

Kom så mamma
Får göra pruttljud på din mage
Och gosa med dina mjuka kinder
Kom så pappa
Kan killa dig på tårna
Och kasta dig i luften
Tills du kiknar av skratt

Kom ut nu bebis
Att mamma och pappa
Stolt kan berätta
Att de byggt dig helt själva




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 528 gånger
Publicerad 2008-09-16 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP