Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till min kursledare i statistik , Stig Elofsson, vid Socishögskolan i Stockholm.


"ARBETSMARKNADSPOLITISKT PROGRAM" 2008

Hej Stig,


 Jag satt här vid min dator,
kollade på nätet,


och
 tittade på lite statistik
som

rörde människors vardag.

 

"Arbetsmarknadspolitisk program"

Ingen föregår den andre här,

Stopp

 

Ingen människa före marknaden!

 

***

 

Här ska både Marknaden

Och

Människan  förbigås!


Några tabeller
som kommer att påverka
människors liv
på ett eller annat sätt.


***

Vissa var inte lättare att förstå
och
andra svårt att fatta.

Men hela bilden
fick mig att tänka på dig
och
allt jag lärde mig under dina lektioner.

***

Att läsa statistik

Och

tänka medmänskligt.

Jag har en del att tacka Dig för!

 

Helen 15/9-08  15:11




Fri vers av En klar stjärna
Läst 586 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-16 17:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Materialismen sätter profiten främst.
2008-09-16

  friheten
Dert va ju trevlig skriven om detta
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna