Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bit för bit

Bit för bit
sammanfogar jag
det som varit
det som ska bli
min själ

Hål gapar tomma
efter ännu saknade bitar
Andra fogas in i mönstret
Återfunna
Återvunna

Ramen saknar stadga
och bilden är ännu inte hel
men bit för bit
ska jag bli jag
Igen




Fri vers av Skye
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-16 17:55



Bookmark and Share


  Redeemer
Underbar. Visst kommer du bli du igen!
2009-02-08

  Rasmuslina
Ryser när jag läser den. En stark dikt som trots smärta andas ljus!
2008-09-20

  Blåbäret
mycket vackert bildspråk...målmedvetet och handlingskraftigt...
2008-09-20

    ej medlem längre
Underbart skrivet, vackert och enkelt, bra!
2008-09-19

  Mona*
Underbara ord! Tycker mycket om.
2008-09-17

    sunnanvind
Så talande...*bokmärker*!
2008-09-16

  bergsdotter
det kommer försivinna blitar
och det kommer dyka upp andra.

och allt för olika meningar.

bra skrivet. :)
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Skye