Ni har redan hört om min idol Fredrik som är osteopat.
Han fortsätter sin livräddning av mig.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni har redan hört om min idol Fredrik som är osteopat.
Han fortsätter sin livräddning av mig.




Räddad till livet

Med varma tankar och tack till Fredrik

Redan efter första behandlingen sa ryggen
jatack - och gick att böja redan dagen efter

Att få höra att det inte är hopplöst och att
man visst kan må mycket bättre - ljuva toner

Sedan kom den stora tröttheten - men behaglig
kunde nog stå och sova - och aptiten tog fart

Det var som om hela jag började leva igen
som att ha varit på väg att dö - att tyna bort
att värka ihjäl och bli sämre till kropp och själ

När värken trädde ut trädde positiva tankar in
och när de trädde in trädde värken ut

Fredrik härjade med lederna och dagen efter
kände jag mig överkörd av ett tåg

Att vara rädd har aldrig föresvävat mig eftersom
jag från första stund kände tillit och vad hade jag
att förlora i det läget - det var bara att gå vidare

Så händer det märkliga att gråten stillar sig
och jag börjar förstå att jag lever -
jag menar L E V E R

Något har funnits djupt inom mig
Något som jag inte har haft en aning om
Något som är jag

Och trots all värk och en svår sommar
har jag hittat mitt skratt och att livet inte
måste vara så tungt - även om det är det

Jag står ut med att gräsmattan inte är klippt
att inte huset är städat att fönster behöver putsas
istället gör jag råsaft på äpplen och skriver på poeter
Det är ju JAG som väljer - ingen annan

Mitt hudlösa sårbara tillstånd har lagt sig till ro
och styrkan inom mig väcks så sakta dag för dag
Det gör inget att jag är ensam - jag lever ändå
i den kärlek som fanns och aldrig dör

Nu vet jag att jag kommer att bli så bra det går
med tanke på ålder och omständigheter - och
vad kan en människa mer begära
än att ha räddats till livet




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-16 19:55



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja du, bara så härligt! önskar dig allt gott.
många kramar!
2008-09-17

  Bibbi VIP
Ett mirakel Ulla?!
Applåd!
2008-09-16

  Gunilla VIP
Så fantastiskt!
Att få den hjälp
som just behövs!
Att känna att livet
åter börjar pulsera!
Tack för dina livgivande
hoppfulla ord!
De värmer!
Gläds med dig!
2008-09-16

  RogerIvan
Vilken underbar text, full med klokheter och insikter.
Gillar speciellt: "det är ju jag som väljer"
2008-09-16

  Lejonhjärtas poesi
Underbart upplyftande och härligt att ta del av din resa från sorgesamt avgrundsdjup till hoppfull glädje, du är på g, jag menar på G. Ibland finner vi dessa ledsagare som hjälper oss att finna vägar tillbaka till livet, en vacker hyllning till din livräddare!
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP