Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mans vackra tankar!

 

Skorna ställs på golvet

under hatthyllan

och

kappan hängs  av.

 

Dörren låses

medan

inre världen öppnas.

 

Lutad bakåt i soffan,

drömmer en man

vackra tankar,

 

Om en ny dag!

Ljusen tänds…


 




Fri vers av En klar stjärna
Läst 745 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-16 20:27



Bookmark and Share


  LassO
drömmer om...? ;)
2008-11-29

  ~Leonardo~
Vackra tankar som förmedlas just drömlikt..
en ny dag kommer....Gillar...
2008-09-27

  friheten
Väldig fin skriven!!!
2008-09-20

  Bibbi VIP
"Om det är en dröm så låt mig få drömma" associerar jag till här...
Applåd!
2008-09-16

    tapetklister
"Dörren låses

medan

inre världen öppnas"

talande bild, man ser det framför sig. enkelt och bra!
2008-09-16

    ej medlem längre
Underbartttttttttttttt vackert!
2008-09-16

  Larz Gustafsson VIP
Drömmen finns alltid där, och besvikelserna nästa dag.
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna