Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankemönster


Nya tankar är så
upplyftande
mer stimulerande
mer spännande
än gamla tankar


gamla tankemönster
så destruktiva
så ointressanta
så tråkiga


Mönster ska man använda
när man syr kläder

 

Ja,

..........

så är det!


Syr gör jag inte längre,
köper nya fina kläder
så nu slänger jag
alla gamla
skrynkliga
omoderna mönster



Dessutom passar inte
storleken längre.....


 




Fri vers av Nic
Läst 224 gånger
Publicerad 2005-07-28 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic