Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


På en perrong

Jag står ensam på en perrong,
En tidig morgon.

Jag står ensam på en perrong,
Och väntar på ett försenat tåg.

Jag står ensam på en perrong,
Med resväskan i handen.

Jag står ensam på en perrong,
Men försöker se tillbaka.

Jag står ensam på en perrong,
Medan avtrycket av dina läppar svalnar.

Jag står ensam på en perrong,
Med tårar på kinderna.







Fri vers av Kaylie
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-16 21:48



Bookmark and Share


    Ling
Distansförhållande? Jag har själv stått så, för många gånger. Bra beskrivet
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie