Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se dej...

Att se dej gör ont
de få mej att rammla ihop
ner på mina bara knän
där jag sedan sitter
medans min kraft flyger iväg

Att se dej gör ont
mina ögon börjar rinna
du vet, dem där tårarna som kommer
som tränge sej fram med våld ur mina ögon
sedan sakta ner för min kind
där det lämnar ett blött rakt sträck

Att se dej gör ont
mitt hjärta börjar hoppa
i takt med dina steg
där jag står
o håller mej för bröstet
för att ingen ska se

Att se dej är underbart
för jag tror jag skulle explodera om jag inte fick det <3




Fri vers av Nerine
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-16 22:05



Bookmark and Share


    3SmallWords
<3
2008-09-21

  succi
verkligen snyggt slut .
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Nerine
Nerine