Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sträck fram en hand



lägg dina armar

varsamt runt mig och dansa

till hjärtats musik









Fri vers av glittertindra
Läst 1100 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2008-09-17 02:38



Bookmark and Share


  aol
njuter
2010-04-22

  Vind
En senryu för tango eller varför inte vals... måste träna upp min gamla avlagda foxtrot, tror jag, till att börja med :)
2008-09-22

  fågel grå
Dansa, dansa..
2008-09-20

  Peter Matsa
vilken vacker och rak haiku...
fenomenal!
2008-09-19

    humla
finns en bokstav som kommer ur detta MMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2008-09-18

    Lindizz
dans och musik är härligt, vackert skrivet!
2008-09-17

  Mr Lindemann VIP
Så dansar vi
Musiken ljuder hjärtligt
Pulsen ökar nu
2008-09-17

  Maria T
ååå så vackert.
Jag älskar dans
Jag älskar musik
2008-09-17

  Havsbris
hmmmm

jaaa, vet hur det
känns och vill ha mer
ahhahha

så fina och eleganta
ord, samt dans... ;o)
kärleksfulla ...

Ödmjukt och vackert!!
2008-09-17

  Fånga dagen
Underbart dans och musik är frigörande


Anna-Karin
2008-09-17

    tramp
dunka dunka disco musik !
2008-09-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så skulle alla
få leva, det
hoppas och
tycker en Ewa!
Kul och rätt skrivet!
****************
2008-09-17

  Thurizas
åh så vackert. ser ramför mig en dans under månen och hur andedräkten blir till ånga:)
2008-09-17

  Johan Bergstjärna VIP
Mmmm... skön liten sak!
Det blidde en perfekt avslutning
på min poesi~natt. : )
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra