Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta väl hand om er och andra... Ett liv om det får levas fullt ut


De första åren finns det någon som ser till att man blir omhändertagen
Små och hjälplösa finns vi då i någons vård

Sen har man en ungdomstid
och då har man fullt upp med att ta hand om sig själv

Sen ska man ta hand om sina barn...
...ofta då också ta hand om och hjälpa sina äldre släktingar och vänner

Sen är det dags att ta hand om sig själv igen...
...möjligen har man barnbarn att ta hand om då och då

Så var det då dags att bli omhändertagen av någon igen...
...av åldervården eller kanske sjukvården

Klart är...att en människa klarar sig inte bra alena.
I alla fall inte i början och i slutet






Fri vers av Therés
Läst 296 gånger
Publicerad 2008-09-17 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!