Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den natten när vita änglar kommer





för att hämta mig


och


När Allt som en gång

var viktigt

försvinner



Säg aldrig

att Du en gång

älskade mig


för att


Du begravde mig levande ...











Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 632 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-09-17 12:04



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En underbar bild som passar bra
till dina ord...som att betrakta
livet som går vidare medan man själv
inte deltar..
2008-09-21

  * Ammi *
ja så kan sorgen kännas .. livet är ingen dans på rosor, mkt bra skrivet om att känna sig övergiven ...
kram
2008-09-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så kan det kännas
Ja så kan det brännas
när man står kvar...
Jag vet precis vilken
känsla Du har...
2008-09-17

    ej medlem längre
Fantastisk bra .. särskilt andra halvan som skulle kunna vara en egen dikt. Du får fram din tanke så att den sätter sig i mage och bröst.
2008-09-17

  Fånga dagen
Starkt känslosamt men jag annar mycket smärta även ?
Kram Anna-Karin
2008-09-17

  dalida_bl
Kärlek...kärlek ...det är det....Ha inte bråttom...*ler sött*
2008-09-17

  Blåbäret
smärtsam hela vägen in i hjärtat...väl förmedlat...
2008-09-17

  Don Jorgé
Stark och sorgsen ton. Bra
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP