Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite metaforer...med en komisk touch.


om vad man kan se...

om jag kunde nå min himmel
med spretiga fingrar
skulle molnen ändå sippra
genom mina knutna händer

och jag skulle handlöst falla tillbaka

Därför står jag på tå
så länge jag orkar
för att få se lite mer

av din nakna kropp
när du står i duschen




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 430 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-17 13:44



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Hahaha...den här var festlig....jaså du tjuvkikar *ler*
Härligt skrivet!
Kramar/ Yvonne
2008-09-26

  Epione VIP
Fullkomligt underbar, älskar sådana vändningar.
Favorit och röst och applåder och vad du vill..
2008-09-21

  miss angelique
Oops vilken vändning. Kul.
2008-09-20

    ej medlem längre
jag fick ett brett leende när jag läste slutet på denna dikt. Den började så filosofiskt allvarligt.. och så denna avslutning.. som en ljuvlig kontrast...
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~