Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked till en flicka

Hur säger jag adjö -
till dig som sänker dina ögon
när du låter blåsten gömma ditt ansikte
i ditt hår-
till dig som vänder dig bort.
Hur säger jag adjö?




Fri vers av vera gade VIP
Läst 610 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-17 15:01

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Fantastisk text....så ömsint, så ljuvligt varm!
2008-09-23

    ej medlem längre
Det här var verkligen en fin text. Värd att spara.
2008-09-18

  vera gade VIP
Ja. En av livets många uppgifter.
2008-09-17

  Anders P VIP
det du skriver förmedlar en känsla av något oförlöst. Fint att formulera det som en fråga
2008-09-17

    papillon
Enkel, okonstlad, välformulerad
och hjärtslitande sorgsen. Applåder!
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP