Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruten telefonlinje


Slängde på luren
smulade sönder din makt

jublar i frihet!

 

eller

 

Slängde på luren
smulade sönder din makt

skrattade lyckligt!




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 291 gånger
Publicerad 2005-07-28 23:03



Bookmark and Share


    tanto
Ja varför plåga sig själv med sånt man inte vill höra, om han inte slutar tjafsa så!!!
Härlig kraft i orden!
En rekommendation;
"Byt nummer
fortsatt glädje"
2005-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic