Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så befriande glad som jag var igår när texten "Räddad till livet" kom till, men man ska inte ropa hej.....det gjorde ju jag


Äsch det är ju bara världsligt

 

besked från banken var inte kul

det vet ju alla

min lilla pensionsförsäkring

dalade

och jag kände mig minst sagt

bedrövad

banktjejen lovade att rädda

vad som gick

 

plötsligt påkallar en bakomvarande

bilist min uppmärksamhet

punktering

och jag som inte KAN

har ju aldrig lärt mig

och mobilen låg hemma

 

nu var jag lagom "räddad" tänkte jag

en bussig karl skulle hjälpa mig och vi

drog fram reservdäcket

va - ingen domkraft inget kryss

bärgning ingår i min service från verkstaden

och utan kostnad fick jag efter en dryg timmes

väntan hjälp av en bärgare

 

får väl lära mig att aldrig mer ropa hej och

skriva texter om hur glad jag är

just nu känns det skakigt

stackars hunden var ensam för länge

och tiden går jämt till fel saker

 

men äsch

det är ju bara

världsligt ändå

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-17 18:50



Bookmark and Share


  Yvonne
Usch ja, vissa dagar tycks allting gå fel. Som tur är så är inte alla dagar lika. Jag brukar likna livet vid en berg-och-dal-bana.
2008-09-18

  Regular
usch en sådan gräslig dag...men ändå vilket skönt sätt du tar det hela på i slutet
2008-09-17

  Bibbi VIP
Låter som en minst sagt jobbig dag.
Men igenom den kom Du trots allt eller...?
2008-09-17

  Ilona _L
Ja, men äsch...
Dessa negativa upplevelser kommer till dig bara för att du ska hålla dig kvar på marken! ;-)
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP