Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUUUCK

Ensamheten omvandlas till en irritation

en irritation som tar över hela mitt psyke,
hela mig själv

som inte låter sig försvinna

som låter sig vara fast
ända tills den har anledning att försvinna därifrån




Fri vers av Jesssica
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-17 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesssica
Jesssica