Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut, början. Ingenting.

Allt har ett slut.
Men vi har inte ens
en början.




Fri vers av Dumb
Läst 199 gånger
Publicerad 2008-09-17 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dumb