Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ställa frågor är kriterium ett för MVG.



Finns det något plågsammare än okunskap?
Vägen bort från den är lång.
Och hårdare än jag trodde.

Kan man drunkna i sina böcker?
Ja, det vet jag nu.
Och jag gör det.




Fri vers av Mangetsu
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-17 23:07



Bookmark and Share


  Yeti
Kunskap kan vara rätt jävlig också

applåd! :) <3
2008-10-15

  Junibarn
Suck, dessa skoltider. Man blir lika förvånad varje gång hösten börjar. Var det verkligen såhär jobbigt att plugga?
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Mangetsu
Mangetsu