Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev s k r ä m d tidigt i livet.









Jag sitter och konstaterar att jag har en spök-kammare inom mej
En kammare djupt inombords till vilken jag har förpassat all min vånda, skräck, mina svartaste sorger, skam, demoner & gastar... & you name it...

Undrar hur jag ska gå till väga för att öppna upp detta rum, denna sal...
när jag gläntar på dörren så SKRIKER det; en hysterisk kakafoni... Kaos.
Mina värsta nattliga mardrömmar hämtar rekvisita och material ur den salen... och dessa mardrömmar är obeskrivliga... jag kan inte beskriva dom...

Så vad ska jag göra... behöver kanske en duktig healer, en proffsig psykoanalytiker/terapeut, en exorcist... för så här kan jag inte ha det. Jag har också ett stort rum inom mej fylld av all min kärlek, glädje, humor, harmoni, inspiration... o s v.... änglar och barn dansar i ett rosenhav där.


Vad skulle hända om man liksom kopplade samman dessa 2 olika salar...?

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-17 23:47



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
carpediem

Att öppna de "rummen" inombords... o gå in där med en fackla av kärlek brinnande. Gå in där o ha någon därutanför som är med en, en vän, en terapeut etc.

Ja, att skriva kan vara bra!

Ja, många sidor har man... och suger jag åt mej ofta av andras skit o rädslor, o allt som händer i världen...
Gäller att skilja ut sina egna grejer från andras, vilket inte alltid är så lätt.

Tålamod ja...

Gamla mönster... som inte ens själv märker att man är i.
Viktigt att medvetandegöra dom, o prova på nya vägar.
2008-09-18

  Fånga dagen
Man kan ta lite i taget och ibland kan det vara nödvändigt att få hjälp på vägen
och i skrivandet kan man få ge uttryck för väldigt mycket tycker jag själv .

Man har ju så många olika sidor inom sig som är unika och outforskade och skrämmande ibland .

Rom byggdes inte på 1 dag
själv önskar jag att jag vågade ta mera risker för det som skrämmer mig och det jag inte kan kontrollera
Ta risker kan innebära nya upplevelser och erfarenheter och nya vägar att gå istället för dom gamla vanliga intrampade fotstegen

Vet inte om detta kunde ge dig nått
Blev spontan och ville skriva

Mvh Anna-Karin
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP