Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är inte bara ord. För ord från hjärtat är inte "bara" ord.


Min kärlek till dig, hur kan jag förklara?



Jag älskar dig!


Behöver jag verkligen säga något mer..? :)




Övriga genrer av Snubblaraldrig
Läst 936 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-18 00:01



Bookmark and Share


  Just Emotions
ooo nej inget mer behöver sägas..
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig