Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlar haiku

 

Tiden stod stilla

då himlen vilade sig

på grässtråets spets




Bunden vers (Haiku) av Mr Lindemann VIP
Läst 770 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2008-09-18 10:18

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Ruggit bra. Fullträff.
2008-09-21

  fågel grå
Snyggt !
2008-09-20

  KristinaE
... ord överflödiga! Applåd!
2008-09-18

    sajo
Bra iakttagelseförmåga. Applåder.
2008-09-18

  Mr Lindemann VIP
Ingen vid sina sinnens fulla bruk har kunnat mäta sig till hur himlen vilar sig en stund
Inte heller kan tiden stå stilla. Detta går inte att mätas, bara att upplevas
2008-09-18

  Anders P VIP
det går inte att mäta position och hastighet samtidigt. Ögonblicken/flödet, två aspekter av tid.
2008-09-18

    Maria Malm
Ja, varför går man och tror att strået växer uppåt, mot himlen...när det i själva verket är himlen som vilar sig på stråets spets..intressant vinkling..
2008-09-18

  Night Soul Woman
Himmelskt bra skrivet!
Jag höll andan medan jag läste:)
Tack för läsningen*applåd*
och*bokmärkes*
2008-09-18

  Regular
likaså gjorde tiden när jag läste denna text...
underbar känsla i denna
2008-09-18

  nina DeBono
Tiden. Utanför. // nina
2008-09-18

  lyckeli
Skön stillhet...
2008-09-18

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2008-09-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj, då fick Du
böja knä, för när
himlen landat
på ett strå, hur
skulle Du annars
sett det då!
Vackert målat
med ord man!
**************
2008-09-18

  Anders Nordlander VIP
Det gäller att se
2008-09-18

  ia VIP
det är mellan dina rader man håller andan
stannar still mitt i nuet

vackert
2008-09-18

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Den är helt enkelt underbar
2008-09-18

  Maria Zena Viklund
ljuvligt!
2008-09-18

  Havsbris
så ödmjuktet gudomligt ;o)

jaaa, man känna en sorts
ro och frid inuti med dina
ord...
i höstens dimma!

Sensuella ord mellan
raderna, känslorna i
denna andliga och
verkliga ... ,o)

Underbar läsning...
hmmm
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP