Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av oss?



terrified

crucified

sacrified


satisfied?




Fri vers av tanto
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-07-29 09:26



Bookmark and Share


    tanto
Har ändrat överskrift som gör att texten också kan tolkas på fler sätt!
2005-07-29
  > Nästa text
< Föregående

tanto