Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterglädje

rosenröda kinder
dörren smäller igen
vantar och mössa av
hämta filt och te
frysa lite mer
gå ut igen
svidande kinder
knarrande tö under fötter
dra ner mössan över öron
gnugga händer varma
frys frys frys
hemma




Fri vers av Omhimlenvoreblå
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-18 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omhimlenvoreblå
Omhimlenvoreblå